de Maquettemakers voor architectuur en industrie

Door de verschillende achtergrond van Eric en Hans is er wel een heel breed pakket aan mogelijkheden ontstaan. Met opleidingen aan Kunstacademie grafisch- en industrieel ontwerpen, HTS bouwkunde en Academie voor Bouwkunst kan je wel stellen dat dit de modelmakers voor ieder object zijn.

Maar ook voor ieder onderdeel dat nodig is voor uw model zijn ze inzetbaar. Flexibiliteit, co-creatie en samenwerken zijn eigenschappen die deze heren graag voor u inzetten. Zo kunt u bijvoorbeeld het tekenwerk voor een 3d-print door hen laten maken. Ook het graveren van een stenen sokkel of één gevelelement van een bijzondere houtsoort die u in uw eigen model plaatst wordt gezien als een mooie opdracht.

de Werkplaats

Freesbank

Een veelvoud aan dezelfde vormen kunnen we zonder onderlinge verschillen realiseren. Of een bodemplaat die hoogte verschillen in het terrein feilloos uitvoert.

Lasersnijden

Een lasersnijder geeft niet alleen de mogelijkheid om materialen zoals hout of plexiglas te snijden, op laag vermogen kan je ook heel mooi graveren.

3d-print-O

3d-Printen

Hiermee kunnen we zeer complexe vormen heel precies uitvoeren. Speciale verbindingen of dubbelgekromde-vlakken worden zo ook mogelijk.

Iedere opdracht begint met een gesprek. Maar ook gedurende het proces hebben we overleg. Juist op deze manier kunnen de Maquettemakers het optimale product voor u maken.

wij werkten onder andere voor:

Samenwerking op alle gebied

Samenwerking komt al tot uiting in de band met een bijzondere fotograaf. Lex heeft als specialisatie maquettefotografie & hoogtefotografie. Jawel de foto bij deze pagina is geen maquette, maar wel vanuit hetzelfde perspectief gemaakt. Ook voor dit soort werk kunt u bij ons terecht.

Hoe gaan we samenwerken

Nieuwsbrief

Schrijf je hier in om regelmatig op de hoogte gehouden te worden.